Nyheter
-arkiv

Aktuella

Arkiv

Hösten är här  (2012-09-01)
Borgholmsfastigheter önskar att alla hyresgäster får en fin höst och kommande storhelger!
Vi på Borgholmsfastigheter vill passa på att önska alla hyresgäster en riktigt god höst och kommande vinter med skördefest och storhelger!
 
 
Mot ljusare tider!  (2011-03-02)
Borgholmsfastigheter önskar alla hyresgäster en riktigt trevlig vår och stundande sommar!
Vi på Borgholmsfastigheter vill passa på att önska alla hyresgäster en riktigt skön vår och sommar med avkopplande ledighet och rekreation!
 
 
Trevlig Helg!  (2010-12-01)
Borgholmsfastigheter önskar alla hyresgäster en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Vi på Borgholmsfastigheter vill passa på att önska alla hyresgäster en riktigt god jul och ett gott nytt år med avkopplande ledighet och rekreation!
 
 
8Mbit ADSL  (2005-02-10)
Nu har du möjlighet att teckna ADSL-abonnemang med upp till 8Mbit hastighet i alla våra lägenheter.
Telia har nu uppgraderat sina telestationer i centrala Borgholm. Detta innebär att du kan teckna ADSL-avtal i flera olika prisklasser. Borgholmsfastigheter erbjuder precis som tidigare reducerat pris på 0.5Mbit-abonnemanget, men nu finns även möjlighet att skaffa ADSL med hastigheterna 2 eller 8Mbit i våra lägenheter (dock ej till reducerat pris).
 
 
Underhållsarbete  (2003-06-08)
Underhållsarbete under juni månad.
Under juni månad kommer vi utföra underhållsarbete på fastigheterna i området Lugnet. Vi hoppas att de boende har överseende med detta och önskar en trevlig sommar.
 
 
Ny Hemsida  (2002-12-15)
Idag, söndag den 15 december, lanserar vi vår nya webbplats.
Det är vår förhoppning att hemsidan nu i ännu större grad ska fylla ett behov hos våra nuvarande och framtida hyresgäster. Mycket nöje!